Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Thomas Wayne στο ”Joker”

Η παραγωγή του Joker του Joaquin Phoenix προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Μόλις χθες δημοσιεύτηκε η πρώτη επίσημη εικόνα του Phoenix ως Arthur Fleck (ο χαρακτήρας του πριν γίνει Joker), καθώς και φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε και το casting του Thomas Wayne με τον Brett Cullen να αναλαμβάνει τον ρόλο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρονται σε μία, όχι και τόσο, φιλική εκδοχή του πατέρα του Bruce, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει βαρύ χαρτί στην εξέλιξη του Arthur στον εμβληματικό Clown Prince of Crime. Έτσι επιβεβαιώνεται, ότι η υπόθεση θα διαδραματίζεται κατά τα παιδικά χρόνια του Bruce, πολλά χρόνια πριν φορέσει την στολή του Batman.

Αρχικά ο Alec Baldwin ήταν ο εκλεκτός για τον χαρακτήρα του Thomas Wayne, αλλά λόγω υποχρεώσεων, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το project. Ο Brett Cullen δεν είναι ξένος στις comic book ταινίες, έχοντας εμφανιστεί στα Ghost Rider, ως Barton Blaze και Dark Knight Rises υποδυόμενος έναν γερουσιαστή. Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Robert De Niro και Zazie Beetz (Deadpool 2).

Image result for brett cullen thomas wayne

 

Η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας έχει οριστεί στις 4 Οκτωβρίου 2019 με τον Todd Phillips (The Hangover) στην σκηνοθετική καρέκλα, τους Martin Scorsese και Bradley Cooper να εκτελούν χρέη παραγωγών και τον Scott Silver (The Fighter) να υπογράφει το σενάριο μαζί με τον Phillips.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s