Ο Loki και η Scarlet Witch αποκτούν τις δικιές τους τηλεοπτικές σειρές

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του Netflix τα μεγάλα studio αρχίζουν να δημιουργούν τις δικιές τους πλατφόρμες, όπου θα προβάλλουν τους τίτλους τους. Η DC ήδη έχει βάλει μπρος το DC Universe, με όλο το υλικό των σειρών και των ταινιών της να είναι διαθέσιμο εκεί και η Disney έχει στα σκαριά αντίστοιχη streaming υπηρεσία. Πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκε καινούργια σειρά Star Wars με τον John Favreau (Iron man) ως δημιουργό και, όπως ήταν αναμενόμενο, σειρά θα έπαιρνε και η έτερη μεγάλη ιδιοκτησία της Disney, το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ή αλλιώς MCU.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικό δημοσίευμα του Variety  η Disney σχεδιάζει ένα τηλεοπτικό σύμπαν, το οποίο θα επικεντρώνεται στις περιπέτειες των δευτερευόντων ηρώων του MCU με τους Loki και Scarlet Witch να είναι οι πρώτοι που θα έχουν την τιμητική τους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάρκεια των σειρών θα είναι μεταξύ 6 – 8 επεισοδίων, με τους ηθοποιούς, που τους υποδύθηκαν στον κινηματογράφο, να επιστρέφουν στους ρόλους τους. Το budget αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψήλο, δεδομένου και του οικονομικού στάτους των ηθοποιών και ο Kevin Feige θα είναι ο ιθύνων νους, όπως και στο MCU. Επίσης έγινε σαφές ότι οι ήρωες που έχουν τις δικιές τους solo ταινίες στο σύμπαν της Marvel δεν θα εμφανιστούν, ώστε να δοθεί χώρος σε πιο δευτεροκλασάτους χαρακτήρες. Αυτό ακούγεται σαν μία καλή ευκαιρία για τον υποτιμημένο Hawkeye.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν οι ιστορίες των υπερηρώων θα λαμβάνουν μέρος πριν ή μετά τα γεγονότα του Infinity War, καθώς και οι δύο χαρακτήρες έχασαν (φαινομενικά) τις ζωές τους. Μία ανάσταση είναι πολύ πιθανή, χωρίς όμως να αποκλείεται και η εξιστόρηση συμβάντων πριν απ’ τον θάνατό τους. Υπάρχει άφθονο υλικό και για τους δύο υπερήρωες, το οποίο η Marvel έχει την ικανότητα να αξιοποιήσει ιδανικά, όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής.

Ευχάριστα νέα λοιπόν για τους απανταχού Μαρβελάκηδες, αλλά και για όλη την geek κοινότητα. Οι σειρές Star Wars και Marvel θα αποτελέσουν σίγουρα την καλύτερη προώθηση της νέας streaming πλατφόρμας της Disney, απειλώντας την πρωτοκαθεδρία των Neflix και Amazon. Μένει να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και, απ’ ότι φαίνεται, δύσκολα θα μας απογοητεύσει.

One thought on “Ο Loki και η Scarlet Witch αποκτούν τις δικιές τους τηλεοπτικές σειρές

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s