Σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες για τον μήνα Οκτώμβριο

Ο κινηματογράφος ξεκινά να παίρνει τα πάνω του μετά την πτώση ταινιών που είχαμε μέσα στο καλοκαίρι. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν και περιμένουμε ταινίες που θα μας εντυπωσιάσουν και θα τις συζητούμε για αρκετό διάστημα.

Ας δούμε αναλυτικά, τι να περιμένουμε απο τον κινηματογράφον τον Οκτώμβριο:

VENOM

Ένας από τους πιο αινιγματικούς, περίπλοκους και κακούς χαρακτήρες του Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη.

BAD TIMES AT THE EL ROYALE 

Επτά άγνωστοι, καθένας με ένα μυστικό, συναντιούνται στο El Royale, ένα ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία … πριν όλα καταλήξουν στην κόλαση.

FIRST MAN

Η καθηλωτική ιστορία της αποστολής της NASA να προσγειωθεί ένας άνθρωπος στο φεγγάρι, εστιάζοντας στον Neil Armstrong το 1961-1969.

A STAR IS BORN

Ο Jackson Maine (Bradley Cooper), ένα αστέρι της country music, βρίσκεται στο χείλος της παρακμής, όταν όλα αυτά αλλάζουν καθώς γνωρίζει την Ally (Stefani Germanotta).

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN

Μια νέα περιπέτεια ξεκινά όταν μια επιδρομή στον κυβερνοχώρο αποκαλύπτει την ταυτότητα όλων των ενεργών μυστικών πρακτόρων στη Βρετανία, αφήνοντας την Johnny English ως την τελευταία ελπίδα της μυστικής υπηρεσίας. Ως κάποιος με λίγες δεξιότητες, ο Johnny English πρέπει να ξεπεράσει τις προκλήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας για να καταστήσει την αποστολή αυτή επιτυχημένη.

 

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s