Σατιρικό fan cast για ταινίες της DC

Προσφάτως είχαμε τις φήμες περί αποχώρησης του Henry Cavill από τον ρόλο του Superman. Άλλες φήμες ήθελαν και την αλλαγή ηθοποιού σε βάθος χρόνου κρατώντας τον χαρκατήρα του Kal-El, με το όνομα του Michael B. Jordan να είναι στην λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες (όπως ακουγόταν και του Idris Alba για Batman κάποτε). Στο Birds Of Prey για κάποιον «μυστήριο» λόγο επιλέχθηκε η Jurnee Smollet Bell ως Black Canary. Στη σειρά Titans επίσης για κάποιον «μυστήριο» λόγο επιλέχθηκε η Anna Diop ως Starfire μιας που είναι ολόιδιες. Έχοντας όλα αυτά κατά νου, μου γεννήθηκαν οι υποψίες πως η WB μας τρολλάρει κανονικότατα στο θέμα casting κι όχι μόνο, μιας που η ακρίβεια των ηρώων στα comics ιδίως στο θέμα της φυλής τους πλέον είναι για τα πανηγύρια. Αυτό οφείλεται στον κακό βραχνά της πολιτικής ορθότητας φυσικά.

Σήμερα μιας που μας τρολλάρει η WB, ας την τρολάρουμε κι εμείς… Ακολουθεί λοιπόν ένα σατιρικό fan cast για γνωστούς χαρακτήρες της DC και την πιθανή μεταφορά τους στην μεγάλη οθόνη. Το ότι οι περισσότεροι είναι καρτούν δεν μας πειράζει. Ζούμε στην εποχή του cgi. Εν τέλει πόσο χειρότερη δουλειά να γίνει σε αυτό το θέμα, από αυτήν που έκανε ο Whedon στο Justice League;

marv.jpg

Martian Manhunter – Marvin the Martian

Αν ποτέ αξιωθούμε να δούμε τον Manhunter στον κινηματογράφο, δεν θα ήταν πολιτικά ορθό να τον υποδυθεί ένας Γήινος. Τι θα έλεγε κάτι τέτοιο για μας; Οπότε ο Marvin ο Αρειανός των Looney Tunes, είναι ο πλέον κατάλληλος! (Ναι υπάρχει και special σειρά comics)

batate.jpg

Batman & Robin – Batfink & Karate

Εδώ αργήσαμε… η WB μας τρόλαρε ήδη με το dynamic duo (George Clooney – Chris O’Donnell) του Batman & Robin (1997)... αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια. Batfink και Karate λοιπόν, διότι πως γίνεται ο άνθρωπος νυχτερίδα να μην παίζεται από μια νυχτερίδα και να μην έχει υπάρξει ακόμα ένας ασιάτης στον ρόλο του Robin;  My wings are like a shield of steel!

ivabit.jpg

Poison Ivy –  Jessica Rabbit

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά… οι δυο σαγηνευτικές κοκκινομάλλες τα λένε όλα από μόνες τους! (έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας)

coget.jpg

Commissioner Gordon – Inspector Gadget

Είναι εμφανές πως η DC θέλει να βάλει λίγο – παραπάνω  – χιούμορ στις ταινίες της. Ο αστυνόμος Σαϊνης είναι εξαιρετική επιλογή για τον συγκεκριμένο ρόλο.

flazes.jpg

Flash – Speedy Gonzalez

Έχουμε τον Ezra Miller ως comic relief, έχουμε τον Grant Gustin ως σαπουνόπερα relief (ακούγονται άγνωστο από που σύνθια/synthesizers και τρεις “λυπημένες” νότες στο πιάνο και μόνο, που αναφέρω το όνομα του), ας έχουμε και τον Speedy Gonzalez να τρέχει με την κόκκινη στολή, γιατί όχι; O χαρακτήρας θεωρήθηκε προσβλητικό στερεότυπο για τους Μεξικανούς, τώρα μπορεί να επιστρέψει σε έναν αγαπημένο ρόλο.

nicolas-superman

Superman, Lex Luthor κι ό,τι άλλο θέλει – Nicholas Cage

Πριν χρόοοονια είχε ακουστεί, ότι η οντότητα, που στις διαστάσεις μας αντιαλαμβανόμαστε ως Nicholas Cage, θα γινόταν ο νέος Superman, αλλά αυτό δε συνέβη ποτέ. Κάπως έτσι η ανθρωπότητα έμεινε πολύ φτωχότερη…  Μην απελπίζεστε όμως αδέλφια. Πρόσφατα ο Cage είπε, ότι θα ήθελε να παίξει τον Luthor… υπάρχει ακόμα ελπίδα! Παίζει να είναι καλύτερος και του  Jesse Eisenberg. Ας παίξει και τους δυο ρόλους ταυτόχρονα! #Cageforsuperman

frumer

Mr. Freeze – Αυτός ο κολλητός σε κάθε παρέα, που παγώνει και χιονάνθρωπο με το χιούμορ του… εναλλακτικά η Amy Schummer. Το ίδιο κάνει.

Ο αυριανός πλανητάρχης Arnold Schwarzenegger μας πάγωσε ακαριαία με τα χορατάτα του με μεγάλη επιτυχία στο Batman & Robin (1997) καιρός να επαναφέρουμε τον χαρακτήρα με νέο πρόσωπο. Για την Schumer το South Park τα είπε καλύτερα από μένα.

catara.jpg

Catwoman – Cheetara

Μικρή η απόσταση μεταξύ των δύο αιλουροειδών, εύκολη η επιλογή, πάμε παρακάτω.

baneye.jpg

Bane – Popeye

(Εν τω μεταξύ στο γυμναστήριο της γειτονιάς)

– Popeye παίρνεις τίποτα και είναι η φλέβα σιδηρόδρομος στο μπράτσο;
– Όχι φίλε τίποτα τίποτα, μόνο σπανάκι. Εσύ Bane;
– Ούτε εγώ φίλε, δεν τα ακουμπάω τα άλλα, μόνο πρωτεΐνη και διατροφή…
Λέμε όχι στα αναβολικά.

lebo.jpg

Lobo – Το φάντασμα του Lemmy Killmster

Ο αγαπημένος θείος Lemmy μπορεί να μας άφησε πριν κάποια χρόνια, όμως το φάντασμα του θα μπορούσε με άνεση να υποδυθεί έναν εξωγήινο κυνηγό επικηρυγμένων και μισθοφόρο, που ταξιδεύει στο σύμπαν καβάλα στη μηχανή του. Μια απλή Τρίτη θα ήταν γι’αυτόν.

grojo.jpg

Gorilla Grodd – Mojo Jojo

Χρειάζεται να ειπωθούν περισσότερα;

grops.jpg

Green Lantern Corps – Μεγάλη των μπάτσων σχολή IN SPAAACE  (και in πράσινα)

Ο Σαϊνης θα είναι το πρώτο βήμα, αλλά η ουσιαστική στροφή της DC προς την κωμωδία θα έρθει με το Green Lantern Academy. Πάνε που πάνε να το ριμπουτάρουν το συγκεκριμένο franchise τουλάχιστον ας το κάνουν καλά.

Διαβάστε ακόμα:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s