2 χρόνια Geek Cultura

Σήμερα το Geek Cultura έχει τα γενέθλια του! Πριν από δύο χρόνια σαν σήμερα, η ιστοσελίδα μας ξεκίνησε την πορεία της, με στόχο να παρέχει στους ελληνόφωνους geeks κάτι το διαφορετικό, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τότε.

Δύο χρόνια μετά, είμαστε εδώ και νοιώθουμε περήφανοι που τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας και διατηρήσαμε το Geek Cultura σε μία αγνή και ρομαντική μορφή.

Στο Geek Cultura δεν θα βρείτε ούτε ένα κείμενο που είναι copy paste από άλλη ιστοσελίδα. Σε αυτά τα δύο χρόνια έχουν δημοσιευτεί 826 αυθεντικά geek κείμενα, όλα γραμμένα με αγάπη για την pop κουλτούρα.

Η ομάδα του Geek Cultura διατηρεί την ταυτότητα της από την πρώτη μέρα λειτουργία της ιστοσελίδας μέχρι και σήμερα. Μία παρέα geek φίλων –η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά πλέον– που αρθρογραφεί καθημερινά, με στόχο να παρέχει προς τους geeks καθημερινά νέο υλικό.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς, που καθημερινά διαβάζετε το Geek Cultura. Που καθημερινά επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των κοινωνικών μας δικτύων και μας δίνετε δύναμη να συνεχίζουμε και να μπορούμε να προσφέρουμε προς εσάς νέα κείμενα, αφιερώματα, βίντεο και φωτογραφίες. Χωρίς την δική σας συμβολή δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ.

Σας ευχαριστούμε.

 

Συντακτική ομάδα

Geek Cultura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s