Πότε θα δούμε τελικά το Marvel’s New Warriors;

Πριν μερικά χρόνια και μετά την επιτυχή συνεργασία της Marvel Television με το Netflix, αλλά και την σταθερή παρουσία του Marvel’s Agents of Shield, δημιουργήθηκαν κάποια νέα project με διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής.

Το Cloak and Dagger και το Runaways δέχτηκαν θετικές κριτικές και ανανεώθηκαν και τα δύο για δεύτερη season, ενώ αντίθετα το Inhumans θεωρείται η μεγαλύτερη αποτυχία της Marvel από το 2008 που ξεκίνησε το MCU. Το τέταρτο project ήταν το Marvel’s New Warriors. Η σειρά θα είχε κάποιες βασικές διαφορές από τις υπόλοιπες. Πρώτον η χρονική διάρκεια κάθε επεισοδίου θα ήταν τριάντα λεπτά και δεύτερον θα ήταν η πρώτη κωμική σειρά βασισμένη στα Marvel Comics.

new-warriors-marvel-freeform-cast-characters-01-600x350

Freeform

Το Freeform (κανάλι στο οποίο παίζεται το Cloak and Dagger) ήταν το κανάλι που ζήτησε την σειρά πρώτο και παρόλο που το πρώτο επεισόδιο της σειράς γυρίστηκε και θεωρήθηκε ικανοποιητικό, δεν κατάφεραν να τοποθετήσουν την σειρά κάπου μέσα στο πρόγραμμα τους και έτσι η σειρά έμεινε χωρίς τηλεοπτικό κανάλι.

Η σειρά παρόλο που έχει ξεμείνει χωρίς κανάλι, είναι έτοιμη για προβολή οποιαδήποτε στιγμή κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο αποφασίσει να την αγοράσει. To Cast έχει ολοκληρωθεί και το πρώτο επεισόδιο είναι γυρισμένο. Επίσης σύμφωνα με φήμες έχει ήδη γραφτεί το σενάριο για τα δέκα επεισόδιο της πρώτης season και ίσως έχουν γυριστεί κάποια από αυτά.

ABC

Η πιο πιθανή επιλογή για να προβληθεί η σειρά ήταν το ABC. Το καλοκαίρι έγινε ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένα Marvel project στα σχέδια του ABC για να προβληθεί το 2018, αλλά πλέον με ένα μήνα να απομένει μέχρι το 2019 φαίνεται να μην ήταν το New Warrios αφού η σειρά ήταν έτοιμη να προβληθεί και να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε από την ακύρωση του Roseanne.

Επόμενη επιλογή έμοιαζε το Hulu λόγω και της συνεργασίας του με την Marvel για το Runaways αλλά με το πέρασμα του χρόνου φαίνεται όλο και πιο πιθανό σενάριο η προβολή της σειράς στο νεοσύστατο Disney+ το οποίο ετοιμάζει η Disney.

 Υπόθεση

Η σειρά επικεντρώνεται σε μια διαφορετική ομάδα ηρώων οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο με τις περίεργες και τελείως διαφορετικές υπερδυνάμεις τους.

Τα μέλη της ομάδας είναι ο Mister Immortal, o Night Thrasher, o Speedball, o Microbe, η Debrii αλλά και η αγαπημένη Squirrel Girl (η οποία στα comic έχει κερδίσει μόνη της τον Thanos) η οποία θεωρείται το μεγάλο αστέρι της σειράς.

m6nlp7oqds811

Διαβάστε ακόμα:

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s