Ορίστηκε ημερομηνία προβολής για το “The Batman” του Matt Reeves, ο Affleck αποχώρησε οριστικά

Σημαντικά νέα έρχονται από τα κινηματογραφικά studio της DC και WB. Το πουλαναμενόμενο “The Batman” του Matt Reeves έλαβε την ημερομηνία πρώτης προβολής του για τις 25 Ιουνίου του 2021! Το The Batman θα είναι πολύ περισσότερο μια ταινία μυστηρίου με έντονα neo-noir στοιχεία παρά  ένα ακόμα comic book movie. Η ιστορία του θα εστιάζει στο, γιατί ο σκοτεινός ιππότης έχει λάβει τον τίτλο του καλύτερου detective, με έναν νεαρότερο Batman/Bruce Wayne και δεν θα ακολουθήσει το Year One story line του Frank Miller. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Reeves θα δούμε πολλά πρόσωπα από τον εγκληματικό υπόσκοσμο του Gotham.

Τα νέα δε σταματάνε εκεί. Ο Βen Affleck κι επίσμα κρεμά την κάπα του Batman και φεύγει από το ρόλο, μιας που ο επόμενος Batman θα είναι αρκετά νεαρότερος λογικά μεταξύ 25 και 35 ετών. Κρίμα γιατί τελειώνει νωρίς κι άδοξα ο κατ’εμε καλύτερος κινηματογραφικός Batman μέχρι στιγμής με το κάκιστο Justice League των Whedon και WB να είναι η τελευταία του εμφάνιση στον ρόλο.

Επίσης έρχεται στις 6 Αυγούστου 2021 το The Suicide Squad με τον James Gunn πιθανότατα στην σκηνοθετική καρέκλα. Η ταινία μάλλον θα είναι είτε reboot του πρώτου, είτε ξεχωριστή ιστορία όπως θα συμβεί με το The Batman.  Για κάποιο λόγο θα βγει και animated ταινία DC Super Pets το καλοκαίρι του 2021. Το 2022 πιθανόν να έχουμε και μια νέα Batman Beyond animated ταινία.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s