Ποιοτικό Ελληνικό Youtube 1 – Μαρία Σ.

Το Geek Cultura ξεκινάει σήμερα μία σειρά με αφιερώματα στο ποιοτικό ελληνικό YouTube. Ο λόγος της δημιουργίας της στήλης αυτής είναι η προώθηση ελληνικών καναλιών του YouTube, που πιστεύουμε ότι η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική και άξια προβολής.

Φυσικά επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλα τα κανάλια που υπάρχουν στο YouTube, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο κανάλι το οποίο δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα δημοφιλές, καλούμε τους αναγνώστες του Geek Cultura να μας αποστέλλουν είτε μέσω email είτε με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook τις δικές τους προτάσεις, για να προχωρήσουμε στην δημιουργία αφιερώματος σε μελλοντικό στάδιο.

Η θεματολογία των καναλιών που θα προβάλλονται είναι γενικού περιεχομένου, και ο δικός μας στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή προβολή όλων όσων αφιερώνουν χρόνο για να δημιουργούν ποιοτικό υλικό στο YouTube.

Quality Greek Youtube 1 – Μαρία Σ.

Την Μαρία δεν την γνωρίζουμε προσωπικά, όμως η δουλειά που κάνει είναι εξαιρετική. Καταρχάς φαίνεται πως ανήκει στην δική μας… οικογένεια, αφού πρόκειται για μία geek κοπέλα η οποία δημιουργεί βίντεο που ασχολούνται με ενδιαφέροντα γεγονότα κυρίως από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Πέραν από τις γνωστές σειρές που όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε, η Μαρία καταπιάνεται και με στοιχεία ελληνικών σειρών, κάτι που είναι επίσης αρκετά ενδιαφέρον, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε την καλή ελληνική τηλεόραση, όσο και αν μας έχει κερδίσει το Netflix και οι ξένες τηλεοπτικές σειρές.

Η δουλειά της Μαρίας είναι εξαιρετική και μπορείτε να βρείτε αρκετά βίντεο που έχει δημιουργήσει πιο κάτω. Επίσης μπορείτε να βρείτε το κανάλι της στο YouTube εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCyh4yq-R2iN96OYOfenHJ_Q

gif04-1

Διαβάστε ακόμα:

Οι κορυφαίες σειρές τρόμου που πρέπει να δείτε!

Guilty Pleasure τηλεοπτικές σειρές

Οι ταινίες που πρέπει να γίνουν reboot άμεσα!

Το μέλλον που μας επιφυλάσσει το DC Extended Universe δείχνει… εντυπωσιακό!

Οι χειρότερες superhero ταινίες από το 2000 και μετά

Σκοτώνουν τις σειρές όταν γεράσουν;

Τότε VS Τώρα: Τα αστέρια του σινεμά στα 80s

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος Ά)

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος ΄Β)

Τηλεοπτικές σειρές των 80’s που άφησαν εποχή

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s