Ποιοτικό Ελληνικό Youtube 2 – Tripment

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς αφιερωμάτων για το ποιοτικό ελληνικό YouTube θα δούμε το κανάλι Tripment, το οποίο ασχολείται με… κάτι επίκαιρο τώρα που είναι και καλοκαίρι, τα ταξίδια!

Το κανάλι το δημιούργησε ο Μάνος Λιανόπουλος, ο οποίος έκανε ουσιαστικά τις δύο αγαπημένες του δραστηριότητες σε ένα όμορφο κανάλι! Έσμιξε όμορφα το πάθος του για τα ταξίδια και για το film making και το αποτέλεσμα ήταν το tripment.

Σε αρκετά βίντεο βλέπουμε τον Μάνο και την παρέα του να ταξιδεύουν σε μηχανές στο εξωτερικό και την Ελλάδα, με τα βίντεο του να μας προσφέρουν όμορφες εικόνες από μέρη που είτε δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα, είτε έχουμε σκοπό στο μέλλον να τα επισκεφτούμε.

Η δουλειά που γίνεται από τον Μάνο και τα άλλα παιδιά (Βαγγέλης Μπέτσας, Κώστας Λιάκος) είναι εξαιρετική και αξίζει την προβολή, αλλά και λίγο από τον χρόνο σας για να τους παρακολουθήσετε. Ειδικά αν είστε και εσείς (όπως και εμείς) λάτρεις των ταξιδιών!

Κανάλι στο YouTube: www.youtube.com/user/tripment

Ιστοσελίδα: www.tripment.net

Facebook: www.facebook.com/tripment.gr

Instagram: www.instagram.com/tripment_net

Λίγα λόγια για την σειρά ποιοτικό ελληνικό YouTube:

Ο λόγος που στο Geek Cultura εγκαινιάσαμε την σειρά αυτή είναι να προωθηθούν τα ποιοτικά ελληνικά κανάλια στο YouTube. Θεωρούμε ως υποχρέωση μας να προβάλλουμε την καλή δουλειά που γίνεται από άτομα τα οποία εργάζονται με στόχο να δημιουργήσουν το δικό τους υλικό. Γνωρίζουμε ότι για να παραχθεί το υλικό το οποίο βλέπουμε στις οθόνες μας χρειάζεται αρκετός χρόνος και κόπος και πιστεύουμε πως η παρουσίαση τους εκ μέρους της ιστοσελίδας μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Φυσικά επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλα τα κανάλια που υπάρχουν στο YouTube, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο κανάλι το οποίο δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα δημοφιλές, καλούμε τους αναγνώστες του Geek Cultura να μας αποστέλλουν είτε μέσω email είτε με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook τις δικές τους προτάσεις, για να προχωρήσουμε στην δημιουργία αφιερώματος σε μελλοντικό στάδιο.

Η θεματολογία των καναλιών που θα προβάλλονται είναι γενικού περιεχομένου, και ο δικός μας στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή προβολή όλων όσων αφιερώνουν χρόνο για να δημιουργούν ποιοτικό υλικό στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Οι κορυφαίες σειρές τρόμου που πρέπει να δείτε!

Guilty Pleasure τηλεοπτικές σειρές

Οι ταινίες που πρέπει να γίνουν reboot άμεσα!

Το μέλλον που μας επιφυλάσσει το DC Extended Universe δείχνει… εντυπωσιακό!

Οι χειρότερες superhero ταινίες από το 2000 και μετά

Σκοτώνουν τις σειρές όταν γεράσουν;

Τότε VS Τώρα: Τα αστέρια του σινεμά στα 80s

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος Ά)

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος ΄Β)

Τηλεοπτικές σειρές των 80’s που άφησαν εποχή

gif04-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s