Ποιοτικό Ελληνικό Youtube 3 – Οponomarov

Μιας και πιάσαμε τα κανάλια στο YouTube που ασχολούνται με τα ταξίδια, και επειδή είναι καλοκαίρι, συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς! Στο σημερινό αφιέρωμα του ποιοτικού ελληνικού YouTube θα δούμε το κανάλι Οponomarov, το οποίο καταπιάνεται με ταξιδιωτικά θέματα!

Το κανάλι δημιουργήθηκε από τον Αλέξανδρο, ο οποίος μας ταξιδεύει σε όμορφους προορισμούς μέσα από τα βίντεο του. Πέραν των ταξιδιωτικών βίντεο, στο κανάλι του θα βρείτε μερικά ακόμα βίντεο τύπου vlog, ή και κάποια βίντεο που περιλαμβάνουν χορούς.

Ο Αλέξανδρος έχει βελτιωθεί αρκετά στην ποιότητα των βίντεο που δημιουργεί, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την σειρά των βίντεο του με τίτλο 100 ευρώ, όπου προσπαθεί να περιηγηθεί σε μία διαφορετική πόλη σε κάθε επεισόδιο, ξοδεύοντας λιγότερο από 100 ευρώ.

Αυτό είναι κάτι που μας άρεσε ιδιαίτερα, γνωρίζοντας πως αρκετός κόσμος δεν έχει την δυνατότητα για ακριβές διακοπές. Έτσι ο Αλέξανδρος δίνει εναλλακτικές λύσεις για πιο οικονομικές διακοπές.

Όσο αφορά το ύφος του και τον τρόπο που διηγείται τις ιστορίες του, είναι εξαιρετικός και μας κέρδισε με την χαρισματικότατα και την θετικότητα του.

Φυσικά εμείς δεν μπορούμε παρά να σας συστήσουμε τον Αλέξανδρο, του οποίου μπορείτε να βρείτε πιο κάτω το κανάλι του, τα κοινωνικά του δίκτυα, αλλά και αρκετά από τα βίντεο του. Αξίζει της προσοχής σας και σίγουρα αν σας αρέσουν τα ταξίδια, τότε το κανάλι του Αλέξανδρου θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Κανάλι στο YouTube: www.youtube.com/user/eboyelectro/

Facebook: www.facebook.com/oponomarov/

Instagram: www.instagram.com/oponomarov/

Λίγα λόγια για την σειρά ποιοτικό ελληνικό YouTube:

Ο λόγος που στο Geek Cultura εγκαινιάσαμε την σειρά αυτή είναι να προωθηθούν τα ποιοτικά ελληνικά κανάλια στο YouTube. Θεωρούμε ως υποχρέωση μας να προβάλλουμε την καλή δουλειά που γίνεται από άτομα τα οποία εργάζονται με στόχο να δημιουργήσουν το δικό τους υλικό. Γνωρίζουμε ότι για να παραχθεί το υλικό το οποίο βλέπουμε στις οθόνες μας χρειάζεται αρκετός χρόνος και κόπος και πιστεύουμε πως η παρουσίαση τους εκ μέρους της ιστοσελίδας μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Φυσικά επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλα τα κανάλια που υπάρχουν στο YouTube, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο κανάλι το οποίο δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα δημοφιλές, καλούμε τους αναγνώστες του Geek Cultura να μας αποστέλλουν είτε μέσω email είτε με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook τις δικές τους προτάσεις, για να προχωρήσουμε στην δημιουργία αφιερώματος σε μελλοντικό στάδιο.

Η θεματολογία των καναλιών που θα προβάλλονται είναι γενικού περιεχομένου, και ο δικός μας στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή προβολή όλων όσων αφιερώνουν χρόνο για να δημιουργούν ποιοτικό υλικό στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Οι κορυφαίες σειρές τρόμου που πρέπει να δείτε!

Guilty Pleasure τηλεοπτικές σειρές

Οι ταινίες που πρέπει να γίνουν reboot άμεσα!

Το μέλλον που μας επιφυλάσσει το DC Extended Universe δείχνει… εντυπωσιακό!

Οι χειρότερες superhero ταινίες από το 2000 και μετά

Σκοτώνουν τις σειρές όταν γεράσουν;

Τότε VS Τώρα: Τα αστέρια του σινεμά στα 80s

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος Ά)

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος ΄Β)

Τηλεοπτικές σειρές των 80’s που άφησαν εποχή

gif04-1Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s