Ο κόκκινος μαχητής της Γης, όταν το Anime έρχεται Ελλάδα και Giveaway

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα βιβλίο που είχα την ευκαιρία να διαβάσω και με την σειρά μου να σας το προσφέρω. Δεν είναι άλλο από το βιβλίο που αναφέρω στον τίτλο, Ο κόκκινος μαχητής της Γής.

Ένα βιβλίο του Μηνά Τσαμπάνη (γνωστός και για την Θλιμμένη Πριγκίπισσα των Ωκεανών), το οποίο μας φέρνει στο σωτήριο έτος 2031 Μ.Χ., που αλλού στην Ελλάδα, όπου ο χαρακτήρας του βιβλίου Χίλαρυ Έλενα Κέηνέρχεται στην Ελλάδα για να φοιτήσει στο εκπαιδευτικό ινστιτούτο της θείας της και τα υπόλοιπα; Στις σελίδες του βιβλίου (μην σας πούμε και τι γίνετε).

35513935._SX318_

Όταν κάποιος ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο, είναι σαν να βλέπει γνωστή ιστορία Anime, πολύ προβλεπόμενη, πολύ γνωστό το σενάριο όπως και ένα τυπικό εφηβικό – άνιμε στόρυ. Έτσι πίστευα κι εγώ κι με έπιασε αρκετές φορές να διαβάσω παρακάτω παρακάμπτοντας αρκετά σημεία και σίγουρα θα έκανα μεγάλο λάθος, γιατί το βιβλίο είναι γεμάτο ανατροπές, η ιστορία αλλάζει πλήρως και σε φέρνει σε σημείο να μην θέλεις να σταματήσεις να διαβάζεις, περιπέτεια μάχες και πολλά στοιχεία Άνιμε (εγώ κάποιον χαρακτήρα τον παρομοίασα με τον Καμπαμαρού). Σασπένς και αγωνία σε ένα γνώριμο μέρος (Ελλάδα) αλλά λίγο διαφορετικό από ότι ξέρουμε (είναι στο μέλλον ούτως η άλλως).

Σίγουρα ένα καλό-γραμμένο βιβλίο και πολλά υποσχόμενο ειδικά εάν τελικά δούμε την δεύτερη συνέχεια του, όπως μας πληροφόρησε ο συγγραφέας ότι μπορεί να υπάρξει και το ελπίζουμε. Ευκολοδιάβαστο και ευκολοκατανόητο.

Επειδή όμως θέλουμε να έχετε κι εσείς την ευκαιρία να διαβάσετε αυτό το βιβλίο για αυτό και κληρώνουμε ένα αντίτυπο υπογεγραμμένο από τον συγγραφέα για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι like στην σελίδα μας στο facebook, Share το post του διαγωνισμού και αναφέρετε κι έναν φίλο σας στα comment του facebook έως και τις 28/10/2019 ημέρα Δευτέρα και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 30/10/2019.

Καλή επιτυχία σε όλους

Till next time……….

45174031._UY2728_SS2728_

Διαβάστε ακόμα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s