Ο Λάμπρος Φισφής στην Κύπρο για παραστάσεις!

Μην χάσετε την παράσταση «Δες το θετικό» με τον Λάμπρο Φισφή, στις 22 και 23 Νοεμβρίου στη Λευκωσία!

Ένας από τους κορυφαίους stand up comedian στην Ελλάδα, ο Λάμπρος Φισφής, έρχεται στην Κύπρο για τέσσερις παραστάσεις, στις 22 και 23 Νοεμβρίου, στο Θέατρο «Πάνθεον» στη Λευκωσία! Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 και 22:30 και για τις δύο ημέρες.

Μετά από 3 σεζόν στην Αθήνα και πάνω από 15.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα η περιοδεία της stand up comedy παράστασης «Δες το θετικό» έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Ο Λάμπρος Φισφής στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε από κοντά την παράσταση «Δες το θετικό» με τον Λάμπρο Φισφή, μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας στο https://www.soldoutticketbox.com/lambros-fisfis.

Προπώληση: €12

Εισιτήριο στην είσοδο: €15

* VIP εισιτήριο: €25

* Το VIP εισιτήριο περιλαμβάνει Meet & Greet με τον Λάμπρο Φισφή και θέση στις πρώτες δύο σειρές του θεάτρου και ισχύει μόνο για τις παραστάσεις των 20:00.

Χορηγός επικοινωνίας των παραστάσεων η ιστοσελίδα Geek Cultura.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s