Οι περιπέτειες των Vikings θα συνεχιστούν στο Netflix με νέα σειρά

Τον Φεβρουάριο του 2019 μάθαμε, ότι το αγαπημένο Vikings του History channel θα κλείσει με τον έκτο κύκλο του, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί μες στο 2020. Ο δημιουργός της σειράς Michael Hirst και τα studio της MGM Television είχαν κάνει γνωστές τις βλέψεις τους για συνέχεια του θέματος της σειράς.

Η συνέχεια αυτή λοιπόν θα έρθει στο Netflix με τίτλο Vikings: Valhalla! O Hirst μαζί με τον σεναριογράφο Jeb Stuart (Die Hard, The fugitive) ετοιμάζονται να διηγηθούν ένα άλλο κομμάτι της ιστορίας των Vikings. Με το Valhalla θα πάνε 100 χρόνια μετά το saga  του Ragnar Lothbrok και τα γεγονότα της παρούσας σειράς και θα διηγηθούν τις περιπέτειες των μεγάλων θαλασσοπόρων και εξερευνητών, στους οποίους συναντάμε και κάποιους από τους πιο γνωστούς Vikings της ιστορίας. Συγκεκριμένα θα δούμε τις ιστορίες των Leif Erikson, που θεωρείται ως ο πρώτος Ευρωπαίος, που πάτησε πόδι στην Αμερική τέσσερεις αιώνες πριν τον Κολόμβο και της αδερφής τους Freydis, τα τέκνα δηλαδή του Erik του ερυθρού. Θα δούμε επίσης τις ιστορίες του μεγάλου βασιλιά Harald Harada  και του βασιλιά της Νορμανδίας William του κατακτητή απόγονο του Rollo της Νορμανδίας.

Το Netflix παρήγγειλε 24 επεισόδια από τους Hirst και Stuart. Ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία προβολής για το Valhalla. Ίσως να το δούμε το 2021 μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου μισού της πρώτης σειράς. Στην παραγωγή του Valhalla θα έχουμε τους Hirst, Stuart και Morgan Ο’ Sullivan από την MGM TV.  Ο Hirst  δήλωσε σχετικά με το Valhalla «Είμαι πολύ πέρα από εκστασιασμένος, που ανακοινώνουμε την συνέχεια του Vikings saga μας…. Ξέρω, ότι εκατομμύρια φαν μας απ’ όλη τη Γη θα ενθουσιαστούν από την πίστη, που μας δείχνεται από την MGM TV και το Netflix. Ο Jeb Stuart είναι ένας πραγματικά θαμάσιος σεναριογράφος. Θα φέρει νέες ιστορίες και ένα ισχυρό σπλαχνικό όραμα σε ιστορίας για τους πιο γνωστούς Vikings της ιστορίας». Από πλευράς του Netflix ο Channing Dungey δήλωσε «Το Vikings: Valhalla υπόσχεται να είναι ό, τι αγαπούν οι φαν στο franchise: καρδιοχτύπι, ασταμάτητη δράση, που θεμελιώνεται σε πλούσιους χαρακτήρες και δραματική διήγηση, που ρίχνει ένα φως στην οικογένεια, στην αφοσίωση και την εξουσία». Να σημειωθεί, ότι το Netflix δεν έχει ακόμα τα δικαιώματα προβολής του Vikings, κάτι που θα φρόντισει να λύσει ως πρόβλημα πριν την προβολή του Valhalla.

Πολύ ευχάριστα και πολλά υποσχόμενα τα νέα. Ας ελπίσουμε, ότι αυτό το spin off θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα και θα είναι εξίσου καλό με την πρωταρχική σειρά.

Διαβάστε ακόμα:

gif04-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s