Επίσημο: Το Snyder cut του Justice League έρχεται στο HBO Μax το 2021

Έχουν ειπωθεί κατά καιρούς πολλά, πάααααρα πολλά για το Snyder cut του Justice League. Οι περισσότεροι πολέμιοι του Zack Snyder και της DC έλεγαν, ότι δεν υπάρχει καν, άλλοι ότι είναι ούτε στα μισά της παραγωγής κτλ. Τελικά μάθαμε από διάφορες πηγές και από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, ότι η ταινία είναι ολοκληρωμένη.

Νέες φήμες τώρα, αρκετά πιο βαρυσήμαντες θέλουν το Snyder cut να έρχεται στο HBO Max την νέα streaming πλατφόρμα της WB, που θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου. Αναλυτικά ένα αποκλειστικό του Heroic Hollywood μας πληροφορεί, ότι πριν λίγο καιρό έγινε μια πριβέ προβολή του Snyder cut από τον ίδιον τον Snyder, στην οποία παρευρέθησαν και executives της DC.  Η φήμη αυτή επιβεβαιώθηκε στο HH από άτομο με γνώση της κατάστασης και έχει αναπαραχθεί απο διάφορες σελίδες έκτοτε. Ακούγεται, ότι υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση γύρω απο το Snyder cut. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα για το αν η προβολή ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός ή ήταν το τελευταίο βήμα για να δοθεί το πράσινο φως να βγει η ταινία στην αγορά.

Οι φήμες θέλουν το κύριο σενάριο να είναι, ότι μες στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί, ότι το Snyder cut ή έστω μια εκδοχή του θα είναι διαθέσιμο στο HBO Max για να δοθεί ένα ακόμα κίνητρο στους τηλεθεατές να γραφτούν στην νέα πλατφόρμα. Παράλληλα υπάρχει και το λιγότερο πιθανό σενάριο να ανακοινωθεί κάτι παρεμφερές για το DC Universe την πλατφόρμα αποκλειστικά για τον κόσμο της DC, η οποία μάλλον δε θα συνεχίσει για πολύ ακόμα. Η συνδρομή για το HBO Max είναι σχεδόν η διπλάσια αυτής του DC Universe παρεμπιπτόντως. Ίσως το πλάνο είναι να συγχωνευθούν στο HBO Max όλα τα προϊόντα των DC/WB σε βάθος χρόνου και να έχουμε κάτι παρόμοιο του Disney+. Θυμίζουμε, ότι στο HBO Max έρχεται και μια σειρά Green Lantern και το Justice League Dark του J.J. Abrams.  Α και τώρα, που έγινε λόγος για το Justice League Dark, απλά δείτε την ταίνια…. Ήταν ολιγον τι nerdgasm.

Για ακόμα μια φορά πρέπει να γίνει ξεκάθαρο, ότι όλα τα παραπάνω είναι φήμες. Μπορεί να φαίνεται αρκετά πιθανό αυτό, που υποστηρίζουν, αλλά καλό θα είναι για την ώρα να τα αντιμετωπίσουμε ως φήμες μόνο και να μην χαρούμε σαν τα καλά fanboys, που είμεθα.  Μακάρι να ισχύουν, γιατί έχουμε φάει γερή πίκρα στο εν λόγω ζήτημα. Υπομονή, θα δούμε, αν θα ανάψουμε καπνογόνο ή όχι τις επόμενες μέρες

Ενημέρωση 20/5/2020

Είναι επίσημο πλέον! Έπειτα από τρία χρόνια οι οπαδοί του Snyder βγαίνουν νικητές ή έστω θα πάρουν αυτό, που ζήτησαν. Το Snyder cut –  πλέον γνωστό ως Zack Snyder’s Justice League – έρχεται στο HBO Max το 2021! Η είδηση έρχεται από τον ίδιο τον σκηνοθέτη. Ανάψτε ελεύθερα τα καπνογόνα σας σναϊντεράκηδες…

Διαβάστε ακόμα:

gif01

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s