Τρία παιχνίδια του PS4 ιδανικά χαλάρωση με τη παρέα!

Σήμερα στο Geek Cultura θα σας μιλήσουμε για μερικά από τα προσωπικά μου αγαπημένα παιχνίδια στη κονσόλα του Playstation 4. Τα video games, αποτελούν βασικό χόμπυ για εκατομμύρια πολίτες και προσφέρουν ως επι τω πλείστο μια δυνατότητα εκτόνωσης, εκμάθησης αλλά και διασκέδασης. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ξεκούραση, σωματική καθώς και πνευματική, σας έχω συντάξει μερικά από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για τον καθένα αλλά και για την οικογένεια! Πάμε λοιπόν:

  1. Horizon Chase Turbo

Τι να πρωτοαρχίσω να γράφω για το συγκεκριμένο; Αρχικά, αποτελεί ένα: Multiplayer, RPG Car Race Video Game, το οποίο διαδραματίζεται σε πολλές όμορφες χώρες όλου του πλανήτη. Μια από τις αγαπήμενες μου πίστες από άποψη γραφικών αποτελεί η Χαβάη, Βραζιλία και η Ιαπωνία (αν εξαιρέσεις τις εξαιρετικά δύσκολες πίστες). Σκοπός να τερματίσεις στους 3 καλύτερους. Το παιχνίδι δίνει πολλές ευκαιρίες στους παίκτες να αποκτήσουν διάφορα βραβεία με διάφορους τρόπους, οπόταν δεν αποτελεί βασικό στόχο μόνο ο τερματισμός. Πολύ ευχάριστο, δεν διαρκεί πολύ ώρα, προσφέρει οπτικές γνώσεις για τοπία, αρχιτεκτονική αλλά και για μηχανολογία αυτοκινήτων. Απλώς κορυφαίο.

Βρείτε μας στο Instagram και στο Facebook

2. Knowledge is Power

Ακόμα ένα υπέροχο παιχνίδι που θα αγαπήσετε και μπορείτε να συμπεριλάβετε οικογενειακά μέλη. Απλώς χρειάζεστε φορτισμένα κινητά και να κατεβάσετε την εφαρμογή είτε από Android ή IOs. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί παιχνίδι γνώσεων με κατηγορίες, που ούτε εσείς θα φανταζόσασταν πως υπήρχαν εξαρχής! Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα, παρέχει δυνατότητα αλλαγής σε 5-6 γλώσσες. Αν επιλέξετε να διαγωνιστείτε στην Ελληνική γλώσσα, θα ξαφνιαστείτε με πολύ ευχάριστο τρόπο! Θα τα καταφέρετε όμως να φτάσετε μέχρι το τελικό στάδιο και να κερδίσετε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων;

3. JackBox – Fibbage

Το συγκεκριμένο θα σας κάνει να γελάτε με τις ώρες, τόσο εσάς τόσο και την παρέα σας. Δεν χρειάζετε να κατεβάσετε την εφαρμογή, απλώς να συντονιστείτε στο ιντερνετ και να μπείτε στην ιστοσελίδα του παιχνίδιου. Από εκεί και μετέπειτα παίζεται μέσω των κινητών σας. Αποτελεί ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι “γνώσεων” που ο σκοπός είναι να απαντήσετε με μπλόφες έτσι ώστε να ξεγελάσετε τους υπόλοιπους παίκτες. Αν δεν είστε πολύ άνετοι στην αγγλική γλώσσα μπορεί να δυσκολευτείτε διότι δεν εμπεριέχει ορθογραφικές βοήθειες. Ωστόσο, πάλι μπορεί να το απολαύσετε απλώς χρησιμοποιώντας τις βοήθειες που παρέχει το παιχνίδι σε κάθε γύρο. Πραγματικά, ένα από τα καλύτερα bonding games!

Διαβάστε ακόμα:
Civilization VI: Gathering Storm Review
Larry’s back for business! Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry
Civilization series: Ένας κολοσσός του strategy (Μέρος Α)
Civilization series: Ένας κολοσσός του strategy (Μέρος B)
Fahrenheit Indigo Prophecy- Video Game Review
Ashe: Warmother
Journey: Ένα παιχνίδι που μοιάζει με έργο τέχνης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s