Το «χαμένο» Justice League

Και όχι δεν μιλάμε γιατί “Justice League Mortal”, αλλά για του Zack Snyder’s το cut.

Τι ακριβώς είναι αυτό το cut; Ολοκληρωμένα θα μάθουμε τον επόμενο χρόνο, ακριβώς ημερομηνία δεν έχει δοθεί επίσημα, γι’ αυτό και αναμένουμε κι εμείς.

Αλλά ας ξεκινήσουμε λέγοντας τι είναι περίπου το Snyder’s cut. Ο Snyder λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, έπρεπε να αφήσει την ταινία Justice League όπου κυκλοφόρησε το 2017. Συνεπώς το studio, προσέλαβε τον Joss Whedon, που ήρθε για να ολοκληρώσει την ταινία.

Όμως όλο αυτό δεν βγήκε σε καλό, ούτε για τους fans, ούτε το για το studio. Οι κακές κριτικές ξεκίνησαν, οι αρνητικές βαθμολογίες τόσο από fans αλλά και από κριτικούς δεν άργησαν να έρθουν, στο box office δεν τα πήγε όσο καλά ήλπιζε το στούντιο έχοντας κέρδη 657,9 εκατομμύρια, έχοντας ξοδέψει ωστόσο 300 εκατομμύρια για την ολοκλήρωση της ταινίας, ενώ στόχος ήταν να ξεπεραστούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ στο box office, κάτι που εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε. Το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε στον κόσμο και γι’ αυτό ξέροντας πως ο Snyder αγαπάει τα director’s cut (βλέπε Batman v Superman: Ultimate Edition, Watchmen: Director’s Cut) ξεκίνησαν να αναρωτιούνται εάν υπήρχε η δυνατότητα για δημιουργία κάτι παρόμοιου με το Justice League.

Oι προσπάθειες των fans δεν πήγαν χαμένες, αφού μέσα από το hashtag #RealeseTheSnydersersCut κατάφεραν να πείσουν το στούντιο για την έκδοση του.

Το νέο Justice League, το οποίο θα έχει ως ολοκληρωμένη ονομασία “Zack Snyder’s Justice League” θα προβληθεί στο HBO Max, μια πλατφόρμα παρόμοια με αυτή του Netflix όπου περιέχει περισσότερο περιεχόμενο από τις σειρές τον Warner Bros και DC.

Τι ακριβώς θα εξερευνήσει αυτή η ταινία;

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Snyder, θα είναι πιο σκοτεινή (κάτι που συνηθίζει να κάνει ο Snyder), καθώς η ταινία του 2017 είχε έναν πολύ πιο ελαφρύ τόνο.

Χαρακτήρες όπως ο Darkseid, η Iris (κοπέλα και συνεργάτης του flash), ο Atom, ο Martian Manhunter και ο Green Lantern είναι από τους πιθανούς χαρακτήρες όπου υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δούμε στην μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά (εκτός τον Lantern).

Το σενάριο θα εμβαθύνει περισσότερο στην ιστορία του Cyborg, διότι σύμφωνα με τα λόγια του σκηνοθέτη, αυτός είναι ο πυρήνας της ταινίας του. Θα εξερεύνηση περισσότερο την  πρώιμη ιστορία της DC, βάζοντας μια μίξη από την Ελληνική μυθολογία και του DC universe.

Ο Batman θα είναι σκοτεινός, όπως ήταν και στο BvS. Υπάρχουν περισσότερες σκηνές από τους ηθοποιούς Amber Heard ως Mera, Willem Dafoe ως Vulko, αλλά και από τον J.K. Simmons όπου ερμήνευσε τον ρόλο του James Gordon, όπως και από τον Joe Manganiello όπου υποδύθηκε τον Deathstroke.

Και τελευταίο και καλύτερο… ο Superman δεν έχει CGI κομμένο μουστάκι!

Για το τι θα γίνει μέσα στην ταινία είναι γνωστό αλλά καλύτερα να μην μιλήσουμε για αυτό, ας αφήσουμε την ταινία να κυκλοφορήσει πρώτα και θα τα συζητήσουμε στην πορεία.

Έως τότε απλά θα ελπίζουμε και θα περιμένουμε, ένα μέρος όπου μπορούμε να μάθουμε για το Snyder’s Cut είναι το DC Fandom που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου 2020, με τις φήμες λένε πως θα έχουμε ένα πρώτο τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμα:

One thought on “Το «χαμένο» Justice League

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s