Το «World War Hulk» είναι ένα graphic novel που πρέπει να διαβάσεις!

Αν είστε λάτρης της Marvel και του Hulk και δεν έχετε ήδη διαβάσει το «World War Hulk» του Pak Greg, σταματήστε ότι κάνετε και πηγαίνετε στο πιο κοντινό σας κομιξάδικο και αγοράστε το υπέροχο αυτό graphic novel για να το διαβάσετε.

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Ας ξεκινήσουμε πρώτα από μία μικρή σύνοψη του «World War Hulk», όπως αυτή έχει δημοσιοποιηθεί από την εταιρεία έκδοσης του στην ελληνική γλώσσα:

«Αφού έχει εκδιωχθεί από μία ομάδα ‘ηρώων’ της Marvel στον άγριο εξωγήινο πλανήτη Sakaar, ο Hulk σπάει τα δεσμά του σκλάβου και επιστρέφει στη Γη για να πάρει τρομακτική εκδίκηση εναντίον των Iron Man, Reed Richards (Mr. Fantastic), Dr. Strange, Black Bolt, και σε όποιον κυριολεκτικά βρεθεί στο δρόμο του! Ο Hulk μπορεί να κόψει αυτόν τον πλανήτη στη μέση και σε αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά θυμωμένος!».

Αφού λοιπόν έχετε τώρα μία εικόνα για το τι γίνεται στο graphic novel, ας μιλήσουμε λίγο για την ιστορία και γιατί αξίζει να του ρίξετε μία ματιά, ειδικά αν σας αρέσουν τα κόμικς. Μην φοβάστε, δεν θα υπάρχουν spoilers για την πλοκή στο κείμενο που ακολουθεί.

Πρόκειται κατά την γνώμη μου για μία εξαιρετική ιστορία με ήρωα τον Hulk, ίσως και την καλύτερη του που έχω διαβάσει μέχρι σήμερα. Δείχνει ένα ακόμα πιο… εξαγριωμένο πράσινο ήρωα, ο οποίος νιώθει -και όχι αδίκως- αδικημένος από τις αποφάσεις που πήραν οι υπόλοιποι ήρωες και αφορά το πρόσωπο του.

Στην ιστορία αυτή, η οποία ξετυλίγεται πολύ όμορφα, βλέπουμε να συμμετέχουν αρκετοί ήρωες από το σύμπαν της Marvel, όπως είναι ο Mr. Fantastic, ο Iron Man, o Dr. Strange και άλλοι. Θα ήταν μεγάλη ικανοποίηση για τον κάθε λάτρη του MCU να δούμε μία ημέρα την ιστορία του «World War Hulk» να μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη.

Το συγκεκριμένο graphic novel έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική γλώσσα από την εταιρεία Οξύ από τα μέσα του 2017 και αποτελείται από 224 σελίδες. Πρόκειται για ένα απόλυτα ευανάγνωστο graphic novel, που θα σας κεντρίσει στα σίγουρα το ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα:
Patheon: Από τον Hulk μέχρι την αρχαία Ελλάδα
Η ιστορία της απίστευτης… She Hulk!
Χαρακτήρες που αδικήθηκαν στο MCU
Moon Knight: Ένας βίαιος αντιήρωας!
Κριτική: Λευκός Ιππότης – Ο Τζόκερ γίνεται ο ήρωας της Γκόθαμ Σίτυ!
Ο Loki και η Scarlet Witch αποκτούν τις δικιές τους τηλεοπτικές σειρές
Η Justice League στο ταμπλό
Daredevil Season 3: Mια ακόμα season που ξεπερνάει τις προσδοκίες!
Κριτική – Batman Damned
Οι 5 καλύτερες animation ταινίες της DC
Στοιχεία που -ίσως- δεν γνωρίζεις για τον Μπάτμαν!
Spiderman / Spiderverse Review: Ότι λατρεύουμε στους υπερήρωες βρίσκεται εδώ

3 thoughts on “Το «World War Hulk» είναι ένα graphic novel που πρέπει να διαβάσεις!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s