Γνωριμία με το τεράστιο αραχνοσύμπαν στο «Spider-Verse: Μάχη Επιβίωσης»

Σήμερα στο Geek Cultura θα μιλήσουμε για το graphic novel «Spider-Verse: Μάχη Επιβίωσης». Όμως μην φοβάστε για σπόιλερς, στο παρόν κείμενο δεν θα βρείτε κάποιο. Θα μιλήσουμε όμως επί του γενικού για την εξαίρετη αυτή ιστορία με κεντρικό ήρωα τον αγαπημένο σε όλους Spider-Man.

Ας δούμε αρχικά την επίσημη περιγραφή του graphic novel:

«Όταν οι μοχθηροί Κληρονόμοι ξεκινούν να εξολοθρεύουν όσους διαθέτουν αραχνο-δυνάμεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πολυσύμπαντος, κάθε Σπάιντερ-Μαν θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να τους νικήσει! Ένας αραχνο-στρατός συγκεντρώνεται για να πολεμήσει τον Μορλούν και τη θανάσιμη οικογένειά του και ο Υπέρτατος Σπάιντερ-Μαν σκοπεύει να είναι αυτός που θα τον οδηγήσει στη μάχη!

Ο Σπάιντερ-Μαν του δικού μας σύμπαντος, όμως, δεν έχει καμία διάθεση να το δεχτεί αυτό. Αλλά ο χρόνος τούς πιέζει, καθώς οι Κληρονόμοι εξοντώνουν αραχνο-τοτέμ το ένα μετά το άλλο! Καθώς οι πρώτες αψιμαχίες καταλήγουν σε έναν ολομέτωπο πόλεμο, ήρωες από κάθε σύμπαν θα κληθούν να αποδείξουν την αξία τους, ενώ μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Πίτερ Πάρκερ του σύμπαντός μας.

Οι Κληρονόμοι, ακολουθώντας όσα τους λέει μία μυστηριώδης προφητεία, θα προσπαθήσουν να εξοντώσουν κάθε αράχνη στο διάβα τους. Θα μπορέσει ο Πίτερ και οι άλλοι Σπάιντερ-Μαν να βάλουν ένα τέλος στα σχέδιά τους στην απόλυτη μάχη για επιβίωση;».

Και τώρα ας προχωρήσουμε λίγο στην συζήτηση για το graphic novel… Πρόκειται για μία πραγματικά όμορφη και διαφορετική ιστορία του Spider-Man, με την συμμετοχή πάρα πάρα πολλών Spider-Men από τα διάφορα σύμπαντα!

Και όταν μιλάμε για πολλούς Spider-Man, δεν μιλάμε για 3-4, αλλά για καμιά πενηνταριά! Δίνεται η ευκαιρία σε όλους εμάς τους fans του αγαπημένου αραχνάνθρωπου να διαβάσουμε ουσιαστικά μία cross-over ιστορία, η οποία είναι απόλυτα απολαυστική!

Τα πολλά σύμπαντα του Spider-Man δεν μου ήταν όλα γνωστά είναι η αλήθεια, και διάβασα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις πληροφορίες που μας έχουν δοθεί γι’ αυτά, και έψαξα στην συνέχεια για περισσότερες πληροφορίες για τους διάφορους ήρωες.

Αν θα πρότεινα το graphic novel για να το διαβάσετε; Φυσικά και ναι! Σίγουρα δεν θα κατέτασσα το «Spider-Verse: Μάχη Επιβίωσης» ως ένα αριστουργηματικό graphic novel. Ήταν όμως εξαιρετικά ευχάριστο για να το διαβάσει κάποιος, ιδιαίτερα για όσους ο «Άνθρωπος Αράχνη» αποτελεί ένα από τους αγαπημένους τους ήρωες.

Η ελληνική έκδοση του «Spider-Verse: Μάχη Επιβίωσης» έχει κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019 από την εταιρεία Anubis, και μπορείτε να το βρείτε στο comic shop της περιοχής σας!

Διαβάστε ακόμα:
Το «World War Hulk» είναι ένα graphic novel που πρέπει να διαβάσεις!
Spiderman / Spiderverse Review: Ότι λατρεύουμε στους υπερήρωες βρίσκεται εδώ
Patheon: Από τον Hulk μέχρι την αρχαία Ελλάδα
Η ιστορία της απίστευτης… She Hulk!
Moon Knight: Ένας βίαιος αντιήρωας!
Κριτική: Λευκός Ιππότης – Ο Τζόκερ γίνεται ο ήρωας της Γκόθαμ Σίτυ!
Στοιχεία που -ίσως- δεν γνωρίζεις για τον Μπάτμαν!

2 thoughts on “Γνωριμία με το τεράστιο αραχνοσύμπαν στο «Spider-Verse: Μάχη Επιβίωσης»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s