Τι αναμένεται να δούμε στο THE BATMAN

Το THE BATMAN είναι η νέα προσπάθεια της DC να κάνει reboot τον πολύ γνωστό σε όλους μας Batman. Με οδηγό τον σκηνοθέτη Matt Reeves και τον Robert Pattinson να φοραει την κάπα του σκοτεινού ιππότη. Δεν μπορούμε παρά να αναμένουμε όλο και περισσότερο.

Μια πρώτη ματιά του THE BATMAN είδαμε στο DC fandom 2020. Έχοντας γυριστεί μόνο το 25% ο Reeves δεν κρατήθηκε και μας έδωσε μια πρώτη ματιά μέσο ένας teaser trailer. Το teaser trailer είχε τόσα πολλά να πει και να δείξει μόνο σε 2 λεπτά. Οπότε σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε με βάση το τρέιλερ τι περίπου θα έχει μέσα η ταινία η καλύτερα; Τι αναμένετε να δούμε

Curt of owls

Μέσα στο τρέιλερ μπορούμε να δούμε μια κάρτα όπου αφήνει ο riddler στον batma με έναν γρίφο. Δίπλα στο γρίφο υπάρχει μια κουκουβάγια. Τώρα αυτό μπορεί να είναι δύο πράγματα. Η ο Reeves απλά έκανε ένα όμορφο geek reference ή πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι curt of owls. Μια ομάδα όπου βρίσκεται στις σκιές του Gotham city, κινούν τα νήματα σε πολλούς τομείς έχοντας ένα μεγάλο μερίδιο αυτού.

Η βρωμιά του Gotham city και πως εμπλέκεται ο Batman.

Κάτι παρόμοιο έχουμε ξανά δει στο dark knight του Christopher Nolan καθώς όμως ο Nolan δεν πήγε πολύ βαθιά. Σε αυτήν την ταινία υπάρχουν πολλές φήμες και εικόνες όπου μπορούμε να δούμε ότι η πόλη είναι μέσα στην βρωμιά, διαδηλώσεις κ.α περνούν μέρος στην πόλη. Καθώς ο riddler (πιθανώς main κακός του THE BATMAN) προσπαθεί να αποδείξει στον Batman την βρωμιά που είναι μπροστά στα μάτια του αλλά και ότι είναι μέρος σε αυτήν. Κάτι παρόμοιο έχουμε ξανά δει στο joker (2019) και batman the telltale series. Για να δούμε πως θα το μεταφέρει ο Reeves.

Την αρχή του penguin

Ο penguin. Ο πασίγνωστος κακός του batman έχοντας κάνει την πρώτη του εμφάνιση πίσω στο 1992 και συγκεκριμένα στο Batman returns του Tim Burton με τον γνωστό Danny Devito να ενσαρκώνει τον χαρακτήρα. Σε αυτήν την ταινία η ενσάρκωση έρχεται από τον Colin Farrell όπου από πηγές γνωρίζουμε πως είναι η αρχή του. Σε σημείο όπου δεν του αρέσει η ονομασία penguin και ακόμα προσπαθεί να βρει ποιος είναι.

Την αρχή της Selina Kyle

Μια από της γυναίκες που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Batman. Η Selina Kyle θα είναι στην ταινία έχοντας ίδιο ρόλο με του penguin. Ακόμα βρίσκεται στην αρχή της, προσπαθώντας να βρει για ποιόν πολεμάει και γιατί κάνει κάθε πράξη. Και πως όλα αυτά ίσως; Να την συνδέουν με τον Batman.

Την αρχή του riddler

Από ότι φαίνεται ο πρωταγωνιστής κακός της ταινίας θα είναι ο riddler καθώς όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε. Η πρώτη του εμφανίσει έγινε στην ταινία Batman forever με τον Jim Carrey να έχει το τιμόνι του χαρακτήρα. Στην ταινία του Schumacher είδαμε ένα origin story, το ίδιο αναμένουμε και σε αυτήν την ταινία. Να μας πάει μια βόλτα από τον κόσμο του riddler, γιατί από αυτά που ακούγονται θα είναι ένας σκληρός και σκοτεινός χαρακτήρας.

Την detective πλευρά του batman

Ένα σημείο του Batman όπου έχει παραμεληθεί πολλές φορές στην μεγάλη οθόνη καθώς όλοι γνωρίζουμε πως είναι ο καλύτερος detective του κόσμου. Ο Matt Reeves έχει πει πως θέλει να εστιάσει σε αυτήν την πλευρά του Batman καθώς η ταινία έχει ένα Seven vibe (Fischer) με λίγες επιρροές από το Chinatown και Taxi driver. Με της δολοφονίες όπου θα πράξει ο riddler σίγουρα ο batman θα έρθει σε θέση να λύσει πολλά μυστήρια και πολλές υποθέσεις. Που ίσως δεν του αρέσουν καθόλου οι απαντήσεις.

Το The Batman θα κάνει πρεμιέρα στης 4 Μαρτίου του 2022 στους κινηματογράφους. Έως τότε θα τα ξανά πούμε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s