Ποιος θα είναι ο επόμενος κινηματογραφικός Joker;

Αποτελεί ένα από τους αγαπημένους villains όλων των εποχών για το κοινό εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Είδαμε τον Joker στον κινηματογράφο σε κάποιες εξαιρετικές ερμηνείες, από τον Jack Nicholson στον Heath Ledger και στον Joaquin Phoenix, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να λαμβάνουν και Όσκαρ.

Ποιος θα είναι όμως ο επόμενος Joker; Θα τον δούμε στην ταινία The Batman του Matt Reeves που θα κυκλοφορήσει αρχές Μαρτίου το 2022, ή μήπως σε κάποια από τις επόμενες ταινίες στο σύμπαν του Matt Reeves; Εμείς σήμερα στο Geek Cultura θα σας παραθέσουμε πιο κάτω τρεις δικές μας προτάσεις, που πιστεύουμε θα ταίριαζαν γάντι στον ρόλο του νέου Joker.

Willem Dafoe

Αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος δεν μπορούσε παρά να είναι πρώτος στη λίστα μας για τον νέο Joker. Όσοι παρακολούθησαν προηγούμενες ερμηνείες του ηθοποιού (ειδικά ως Green Goblin στις ταινίες Spider-Man), μπορούν να καταλάβουν ότι ο Dafoe θα ήταν ένας υπέροχος Joker.

James McAvoy

Μπορεί να ήταν εξαιρετικός στον ρόλο του ήρωα Professor X, όμως το ίδιο καλά πιστεύουμε θα τα πήγαινε και ως villain Joker. Πολύ καλός ηθοποιός, που έδειξε τα διαπιστευτήρια του σε όλες τις ταινίες που συμμετείχε. Εξαιρετικός ήταν επίσης στο Split και το Glass όπου έδειξε ότι αν του δοθεί ποτέ ο ρόλος του Joker, θα τα πάει απλά τέλεια.

Jim Carrey

Ναι, ο Jim Carrey συμμετείχε ξανά σε ταινία Batman στον ρόλο του Riddler. Αυτό το αφήνουμε για λίγο στην άκρη αυτό (ή ας το ξεχάσουμε εντελώς ότι έχει συμβεί) και ας σκεφτούμε τον ταλαντούχο ηθοποιό στον ρόλο του Joker. Πιστεύουμε ότι ο Carrey θα μπορούσε να ερμηνεύσει ένα από τους πιο τρομακτικούς Joker όλων των εποχών.

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε με τις επιλογές μας, αλλά μπορείτε να μας στείλετε τις δικές σας εισηγήσεις για τον ηθοποιό που εσείς θα θέλατε να ενσαρκώσει τον επόμενο Joker!

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s