4 +1 πχιοτικά πράματα: The outpost (2018-2021)

4 +1 πχιοτικά πράματαγιατην σειρά φαντασίας The Outpost.

Μέιτζο σπόιλε

Ήρωες

Η κεντρική ηρωίδα είναι μια πολύ σέξι και όμορφη και γυμνασμένη γυναικά με μεγάλα αντρικά υπέροχα μάγουλα,

Μερικές φορές το ταλέντο ασφυκτιά (φωτο)

Πέρα από την πλάκα ο χαρακτήρας στέκεται πολύ καλά ειδικά άμα σκεφτεί κανείς ότι πέρασε μεγαλώνοντας κόλαση, ορφανή και κυνηγημένη για τουλάχιστον 20 χρόνια, το make up και το μαλλί κρατάει πολύ καλά και μπράβο της. Πέρα από αυτό η ηθοποιός στέκεται μια χαρά σαν χαρακτήρας και σηκώνει μερικές φορές κάποια επεισόδια που είναι κάπως μέτρια στις πλάτες της.

Υπόλοιποι ηθοποιοί είναι και αυτοί σε καλό επίπεδο εκτός από τον Τζάνζο ο οποίος αυθεντικά είναι παράξενος οι μορφασμοί του απίθανοι. Πραγματικά κάποιες στιγμές απορώ γιατί κάνει και πως κάνει αυτούς τους μορφασμούς που σε κάνουν να νιώθεις αμηχανία για μένα αφανής ήρωας η σειρά θα έπρεπε να είναι για αυτόν, ξερωγώ του κάνανε μάγια και οι μορφασμοί μείνανε ή ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή και τους μορφασμούς του ηθοποιού σε στυλ The office. (φώτο)

Οι σχέσεις

Οι σχέσεις είναι «τυπικές» του CW. Και σειρά με πυρηνικό χειμώνα να κάνανε  για πρωτόνια στον μικρόκοσμο στην σειρά θα τα φτιάχνανε, θα απατούσανε, θα μιλούσαν ώρες για τα συναισθήματα τους, θα ξανά χωρίζανε, και ο,τι άλλο. Ιδανικό για να σε παίρνει ο ύπνος ή/ και να βλέπεις με την σχέση σου, ποιος θα καταλήξει με ποιόν. Επίσης τραγικό για το κανάλι μετά από μερικές σεζόν υπάρχουν ζευγάρια παντού μα παντού. Κούλ από πλευρά της παραγωγής που τουλάχιστον δεν είναι όλα τυπικά ζευγάρια ο όμορφος και η όμορφη. (φωτό)

Παραγωγή

Η παραγωγή είναι σε καλά επίπεδα και ειδικά τα γραφικά θυμίζουν cut scenes από Civilization III (φώτο)

Ο ήχος είναι εντάξει λίγο σατιρικός αλλά όχι στα όρια του Ηρακλή παύλα Ζίνα. Όταν δεν παίρνει η σειρά πολύ σοβαρά τον εαυτό της λάμπει ενώ όταν γίνεται πολύ σοβαρή ή σατιρική θυμίζει σειρά φτιαγμένη από οπαδούς του game of thrones… με έμφαση στις σχέσεις.

Πχιοτητα

Αξίζει να μιλήσουμε και για τα φίλτρα στην Τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν. (φώτο).

Πρέπει να ήταν σε φάση οκ να κάνουμε την εικόνα σαν game of thrones αλλά και Instagram πως; Δες… Επίσης υπάρχουν κάτι τρύπες στον όλο μύθο και σενάριο που καμιά φορά απλά γελάς με αυτά που γίνονται. Ειδικά η όλη φάση με την άλλη διάσταση είναι τόσο τρύπια λειτουργεί σαν σουρωτήρι σε crossover επεισόδιο Ζίνα-Ηρακλής-Wandavision . Τα γραφικά για τα τέρατα πρέπει να έχουν γίνει για να καταλάβουν στην παραγωγή ότι οι μάσκες οι πλαστικές είναι πολύ καλύτερες από αυτά τα γραφικά. Πρέπει να τους είπαν «δεν δίνεται άλλα χρήματα για πλαστικές μάσκες και προσθετικά, ωραία κάντε τα γραφικά τώρα». (φώτο)

Τέλος κάποια τέρατα απλά δεν εξηγούν τίποτα και γιατί υπάρχουν και τι σκοπό έχουν , για παράδειγμα ένα ναρκωτικό που απλά δεν εξηγούν γιατί πως απλά το συνδέουν με κάτι τέρατα και τέλος. Γιατί τα τέρατα φτιάχνουν τα ναρκωτικά, γιατί έτσι. Πως υπάρχουν αυτά τα τέρατα; Για να φτιάχνουν τα ναρκωτικά. Ναι μα… σσσσσσς.

Τι έγινε με το φεγγάρι

Στο +1 θα σχολιάσω το εξής. Ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασαν ήταν το φεγγάρι που ήταν περίεργο.(φωτο)

Φανατικός sci-fi έμεινα με την εντύπωση ότι η άλλη διάσταση είναι πάνω στο φεγγάρι. Απλά από την πρώτη σεζόν το σταμάτησαν το φεγγάρι. Σου λέει απλά είναι το φεγγάρι με κάτι φωτιές πάνω του. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα άσε και κάνα μυστήριο. Πόσο υπέροχο κάποια στιγμή να μπλέξουν επιστημονική φαντασία με μάγους κτλ. Το παίρνω πίσω όχι άλλο star wars ταινίες, κάντε σειρές μόνο.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s