“Μαύρα σύννεφα” στο project “The Batman”;

Πριν μερικές ημέρες είχαμε πληροφορηθεί για την απόφαση του Ben Affleck να αποχωρήσει από τον ρόλο του σκηνοθέτη στην σόλο ταινία του ως Μπάτμαν, με τον ίδιο να ανακοινώνει πως παραμένει αφοσιωμένος στον ρόλο.

Ο λόγος της απόφασης του στηρίχθηκε στο γεγονός ότι ήταν πολλά τα πράγματα που έπρεπε να κάνει,  και δεν θα μπορούσε να αφοσιωθεί και στα δύο κομμάτια (σκηνοθέτης και ηθοποιός).

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Hollywood, ρίχνουν σημαντικές σκιές στο όλο project του “The Batman”. Πιο συγκεκριμένα γίνεται αναφορά πως το σενάριο που έχει γραφτεί από τον Ben Affleck, φαίνεται πως δεν πήρε το «πράσινο φως». με την DC και την Warner Bros να ψάχνουν νέα δημιουργική ομάδα για να ετοιμάσει νέο σενάριο.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τον Ben Affleck να δηλώνει απογοητευμένος από την έντονη πίεση που του ασκείται, λόγω του τεράστιου project που αποτελεί το franchise του Μπάτμαν.

Σε αυτό το στάδιο πάντως η ταινία προβλέπεται ότι θα είναι έτοιμη μέσα στο 2019, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει εάν θα χρησιμοποιηθεί το σενάριο του Affleck, πόσες αλλαγές θα υποστεί ή εάν θα προχωρήσει η παραγωγή με εντελώς καινούργια ιστορία, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο –χωρίς να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αυτή την στιγμή– να αποχωρήσει ολοκληρωτικά ο Ben Affleck από την ταινία.

Η πρόσληψη του σκηνοθέτη της ταινίας το επόμενο διάστημα αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, και να βοηθήσει να φύγουν τα «μαύρα σύννεφα» που υπάρχουν πάνω από το “The Batman” και το μέλλον της ταινίας να σταματήσει να θεωρείται αβέβαιο.

Χωρίς κανένα πρόβλημα αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία Justice League τον Νοέμβριο του 2017, στην οποία ο Ben Affleck θα υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη.

gif01

2 thoughts on ““Μαύρα σύννεφα” στο project “The Batman”;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s