Αυτό θα είναι το στόρι της ταινίας Breaking Bad

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες στην σελίδα του Geek Cultura στο Facebook, έχει γίνει γνωστό πως το Breaking Bad ετοιμάζει την μεγάλη του επιστροφή, αυτή την φορά όμως στην μεγάλη οθόνη.

Ο δημιουργός της αγαπημένης σειράς, Vince Gilligan, επιστρέφει και θα είναι αυτός που θα γράψει το σενάριο της ταινίας ενώ θα είναι και ο παραγωγός της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και με όσα έχουν διαρρεύσει, η ιστορία της ταινίας θα είναι ουσιαστικά συνέχεια της ταινίας, από εκεί που έχει μείνει στο τελευταίο επεισόδιο, και θα πραγματεύεται την μετέπειτα ζωή του Jesse Pinkman.

Στα άλλα θετικά νέα της ημέρας μάθαμε πως ο Aaron Paul θα επιστρέψει στον ρόλο του Jesse Pinkman, ο οποίος του είχε χαρίσει τρία βραβεία Emmy ως Best Supporting Actor in a Drama Series, με την ιστορία της ταινίας να αναφέρεται στην ζωή του ήρωα μετά την «δραπέτευση» του από το Albuquerque μετά τα γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς.

Σίγουρα όλοι εμείς οι λάτρεις του Breaking Bad αναμένουμε με ανυπομονησία την ταινία και την εξέλιξη που μπορεί να έχει ο χαρακτήρας του Jesse Pinkman, ο οποίος μετά τα γεγονότα της σειράς σίγουρα θα είναι αρκετά… διαλυμένος.

Διαβάστε ακόμα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s